Безпечно та щасливо? Як насправді живуть і скільки заробляють у Норвегії (відео)

Північноєвропейська країна живе за принципом "все для людей".

Ілюстрація. Фото: Тонкости туризмаЯкісні швидкісні поїзди та гарні соціальні програми – за принципом все для людей – живе Норвегія, зазначають Патріоти України.

Тут народжуваність та якість життя одні з найвищих на континенті.

Кілограм картоплі – 60 гривень, така ж ціна на масло. Літр молока майже 45, аналогічна початкова вартість хліба. Яйця коштують приблизно 75.

Можливо, недешево, але продукти в Норвегії найвищої якості. Високої якості і тутешня медицина з її державним страхуванням.

Найдорожча в Норвегії стоматологія, і вона в страховку не входить.

Норвегія стабільно на перших місцях світових рейтингів найздоровіших та найщасливіших країн Європи. А ще вона екологічна та безпечна. Тому на вулицях мало поліцейських машин і багато електрокарів.

Середня зарплата в Норвегії 5-7 тисяч євро.


Джерело: Факти.ІCTV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...