"Ад Адов": Сущенко малює чаєм у Лефортово (фото)

Український журналіст надіслав сім’ї пейзажі, намальовані підручними матеріалами.

Малюнок Романа Сущенко. Фото: Укрінформ

Незаконно заарештований в Москві журналіст Роман Сущенко надіслав два нових малюнки з СІЗО "Лефортово", повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Про це повідомила його дочка Юлія Сущенко.

"Сьогодні отримала чотири листи від батька. Датовані вони серпнем, вереснем і груднем 2017 року. Приємно здивували два нових малюнка. Цього разу батько нас "переніс" в передмістя італійського міста Парма і до маяка Ар-Мен, який знаходиться у французькій Бретані. Дуже атмосферно", - розповіла вона.

Як зазначив Роман Сущенко на зворотному боці зображення маяка, його побудували на рифі острова Іль-де-Сен на скелі Ар-Мен під час відливу. Через його ізольованість, будівництво маяка розтягнулося на 14 років. Цей маяк моряки називають "Ад Адов". Обидва малюнка виконані на папері формату А4 за допомогою кулькових ручок, олівця, чаю і лушпиння цибулі.

Малюнок Р.Сущенко. Фото: Укрінформ

В цілому від журналіста прийшло вже вісім малюнків. До цього він зобразив весняний пейзаж, вид на Париж і місто Сен-Мало, швейцарське місто Женеву і італійську Перуджу, а також пейзаж української місцевості - річки Рось.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенко, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунули звинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко співробітник Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд продовжив арешт Сущенко до 16 вересня.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Дієтолог порадила, як схуднути за допомогою картоплі

четвер, 23 вересень 2021, 23:55

Тетяна Годард розповіла правила вживання молодої картоплі, багатої органічними кислотами і клітковиною, вітамінами і мінералами. Калорійність молодих бульб до 30% нижче, ніж зрілих, а корисних властивостей значно більше. Якщо її правильно готувати і ї...

З архіву ПУ. "Люди зникали пачками": Про темний бік райського Таїланду

середа, 22 вересень 2021, 23:05

Орієнтуватися в правилах та вести себе пристойно не завадить туристу в будь-якій країні. "Ну что ж, мы поговорили о том, как подготовиться к поездке в Таиланд и о том, что бы такого неизбитого там посмотреть. Пришло время обсудить и обратную сторону Та...